Background Image

Online property management systeem

Dit slimme property management systeem wordt door ons gehost op onze server; u hoeft zelf geen server te kopen en te onderhouden. Na het aanmaken van een account, kunt u er op inloggen overal waar u een internet verbinding tot uw beschiking heeft. 

Smartwebpms online property management systeem helpt u bij het

  • het beheren van reserveringen,
  • het ontvangen van reserveringen uit uw eigen website (commissie vrij),
  • beheren van uw gasten accounts,
  • factureren,
  • taken aan personen of afdelingen toekennen (housekeeping, reparaties e.d.)
  • ontvangen en automatisch verwerken van  betalingen .

Voor een totaaloverzicht van alle functionaliteiten in dit online property management systeem, kunt zelf een gratis test account aanmaken of contact opnemen voor meer informatie.

Channel Manager - XML koppeling

Door de channel manager worden de beschikbaarheid en tarieven van uw hotel, bed & breakfast, vakantiepark, short stay appartement of vakantiewoning  direct gekoppeld met diverse verkoopkanalen (OTA´s & GDS).

Lees meer

Reserverings module (booking engine)

Na het instellen van uw hotel, appartementen, bed & breakfast, diensten, faciliteiten, tarieven en extra’s in het property management systeem, kunt u binnen enkele minuten de kleuren van de reserverings module aanpassen aan de kleuren van uw website.

Lees meer

Multi property booking engine

Speciaal ontwikkeld voor het weergeven van verschillende accommodaties in verschillende locaties, bijvoorbeeld een groep van bed & breakfasts, een short-stay organisatie, een recreatie park met vakantiehuisjes of een hotel keten met hotels in meerdere locaties.

Lees meer

Singel 401 office
1012WN Amsterdam

The Netherlands

Tel: + 31 (0)20 7077458
Fax:+ 31 (0)20 7529739

info(at)smart-consult(dot)nl